MENÜ

Utazási Feltételek:

 

1.

 

A foglalásait az alábbi módokon tudjuk fogadni, kérjük olvassák el figyelmesen!

 

  • Személyesen:

MaxWay Transzfer és Weekendbus Kft.

Miskolc, Szentgyörgy u 66. 1/2

 

  • Telefonon:

+36-30-437-0777

0-24 órás ügyelet!

 

  • Partner utazási irodáinkon keresztül.

a partnereink menüpont alatt.

  • On-line rendelés:

a megrendelés menüpont alatt.

 

On-line megrendelés esetén 5% kedvezményt biztosítunk tisztelt utasainknak!

 

 

2.

 

Minden beérkezett megrendelést  visszaigazolunk , Munkanapokon 2 órán belül, munkaidőn után, hétvégén és munkaszüneti napokon 24 órán belül!

Megrendelését 3 nappal a tervezett utazás előtt adja le! A 3 napon belüli utazási igényéhez mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges!

 

3.

 

Az indulás pontos időpontjáról, az utazást megelőző napon 12:00 és 19:00 óra között SMS-t küldünk.
Amennyiben a megrendelő az utazás előtti nap 19 óráig nem kapja meg az SMS értesítést, abban az esetben feltétlenül hívja fel a +36-30-437-0777 telefonszámot egyeztetés céljából! Ha az utast a megadott telefonszámot nem tudjuk elérni, úgy az utast terheli a felelősség az esetleges változásokból adódó kellemetlenségekért.

 

4.

 

A megrendelés költségmentesen módosítható vagy lemondható, 72 órával az utazás tervezett időpontja előtt, azon belül a viteldíj 50%-a kerül kiszámlázásra!

Amennyiben az utas visszaérkezési időpontja változik másik időpontra, akkor azt legalább 24 órával korábban jeleznie kell a megrendelőnek, ebben az esetben modosúlhat a  hazaszállítás pontos időpontja, ilyen típusú módosítás esetén előfordulhat, hogy az új, módosított időponttól eltérő időpontban tudjuk csak a szolgáltatást biztosítani. Amennyiben a megadott visszaindulási időpont a megrendelőnek nem felel meg és nem kéri a szolgáltatást, úgy a visszaútra vonatkozó díj 50%-át visszatérítjük.

 

5.

 

Megrendeléskor kérjük jelezni, ha a normál csomagmennyiségtől eltérő (2 bőrönd/fő) mennyiségre kell számítani a szolgáltatás teljesítésekor. Nem szokványos poggyász szállításáért (amennyiben erre lehetőséget tudunk biztosítani) felárat kell fizetni (pl.: gyerekkocsi, kerékpár, stb.), melynek díja 1.500,-Ft.

 

6.

 

Élőállat szállítási feltételek:

Dijmentes:

-Amennyiben az élőállatot kézipoggyász méretű zárt hordozóban szállítják.

-Vakvezető kutya

 

Díjköteles:

A teljes ár 50%-át számoljuk fel, amennyiben nem hordozóban történik a szállítás és az állat gazdája biztosítja (szájkosárral,porázzal), hogy az állat nem veszélyezteti a többi utas nyugalmát,testi épségét!

 

7.

 

Az aktuális árjegyzékben szereplő árak kizárólag Miskolcról és  20km-es vonzáskörzetéből értendő, más megyéből, illetve településről történő szállítás esetén egyedi árajánlatot készítünk!

 

Érkezéskor, egymást követő repülőgéppel érkező utasok esetén maximum 2 óra várakozás előfordulhat a repülőtéren. Ha a gépkocsi nem tud 2 óránál többet várakozni, úgy a késve érkező utast értesítjük a következő gépkocsink indulási időpontjáról. Ilyen esetben akár több óra várakozás is előfordulhat!

 

8.

 

A nem befolyásolható események (Pl. balesetből adódó, útépítés miatti útlezárás stb.) következtében előforduló késésért felelősséget nem vállalunk, azonban alternatív útvonalakat határoztunk meg az ilyen események okozta késések elkerülése érdekében. A szolgáltatás során társaságunk bizonyítható hibája kapcsán felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk!

A csomagokkal kapcsolatos esetleges reklamációt, a gépkocsivezetőnek kell jelezni.

Szándékos károkozásért az utas anyagi fellelőséggel tartozik!

 

9.

 

A menetidő  Miskolc- Budapest Liszt Ferenc Repülőtér távolságon az útviszonyoktól és évszaktól  függően átlagosan 2,5 - 3,0 óra, így az indulás időpontját ehhez igazítjuk. Induláskor több kiállási cím eseténmax. 15 perces eltolódások előfordulhatnak Nem vállalunk felelőséget a reptérre  időben való megérkezéshez, ha az indulási időpont a megrendelő késedelméből meghaladja a 30 percet!

 

10.

 

A szolgáltatás a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe. Megrendeléskor a részvételi díj kifizetésével és az azt igazoló számla átvételével az utas elfogadja az utazási feltételeket. A részvételi díj kifizetését igazoló számla a megrendelést felvevő feladata és felelőssége.

 

11.

 

A díj megfizetése történhet a partner utazási irodáinknál és irodánkban készpénzben vagy számla ellenében átutalással az Maxway  transfer és weekendbus Kft.,...........banknál vezetett 00000000-00000000-00000000 számú bankszámlájára.

A befizetéseknél ügyelni kell arra, hogy a fizetendő összeg az indulás előtti napig rendezve legyen, mert ellenkező esetben a szolgáltatást cégünk egyoldalúan felmondja!

Lehetőség van a gépkocsivezetőnél is az utazási díj  készpénzben való kiegyenlítésére , részletekért hívja a +36-30-437-0777 mobilszámot!

 

12.

 

A megrendelő a szolgáltatások igénybevételének feltételeit az utazás jelentkezésekor elfogadja, tudomásul veszi, és tudomásulvételét aláírásával igazolja. Amennyiben a megrendelő több személy részére rendeli meg a szolgáltatásokat, aláírásával utastársai nevében is nyilatkozik, illetve szerződést köt.

 

 

Asztali nézet